BIG BANG FROM CZECH PARADISE

20.06.2011 22:37

Přátelé, kamarádi.. dobu čekání na CSF Vol.3 si Vám dovolíme zkrátit touto akcí v legendárním RC Aionu.

Nyní k vystupujícím...
SATIRA REGULA z Jičína v čele s charismatickým baskeťákem Hynkem je ostřílená emo / HC parta mající za sebou hraní s Atari Terror, The Switch, Jolly Joker PBU či Imodium.

Turnovští HC / deathcore ALL FRIENDS DEAD jsou senzací letošní sezony nejen v Českém Ráji. O jejich prvním live vystoupení na Mixer Festu v Dolánkách kolují zkazky a kapela má rozhodně potenciál nebýt jen Lokální hvězdou .Nyní vydala debut EP The Rest is the Silence, na který jsou jen pozitivní recenze. 

XAKRU z Jablonce jsou matadoři místní crossover / HC scény a neuvěřitelní perfekcionisté, kteří již více než rok pilují studiové album (v kuloárech se pravý, že dražší nahrávka byla už jen Chinese Democracy od Guns and Roses), takže jejich vystoupení bývají jen sporadická.

Lepší společnost pro svůj klubový křest si nemohla vybrat HC / crossover úderka z Železného Brodu F.A.KING. Kapela celou akci pojímá jako generálku před CSF Vol.3, kde si zahraje po boku Hazydecay, Cruadalach, Samhain a výše zmíněných All Friends Dead.

Na VELKÝ TŘESK Z ČESKÉHO RÁJE jste rozhodně srdečně zváni.

Vaši F.A. King Crew.

změna v programu: Z pracovních důvodů se nemohou BBFCP účastnit jablonečtí XAKRU.Náhrada za ně je více než adekvátní a to pražská hardcore / metal kapela GIBBET,která funguje již šestým rokem a na kontě má krom demáčů i nějaké to EP.